اجتماعی » اخبار مهم » استانها » لرستان » یاداشت
کد خبر : 17666
شنبه - ۱۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴

نشست انحصاری در سایه شورا؛ خبرگزاری ها ورسانه‌های مستقل همچنان در حاشیه/ارشاد و معاونت سیاسی عامل افتراق رسانه‌ها

  وقتی “قرارگاه رسانه‌ای” به “قرارگاه حذف” تبدیل می‌شود، دیگر جایی برای اعتماد و تعامل نمی‌ماند. اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی  و معاونت سیاسی وروابط عمومی استانداری  باید پاسخ دهند: چرافقط چند خبرگزاری خاص به این نشست دعوت می شوند اگر خبرگزاری های دیگر را قبول ندارید تا بدانیم؟ آیا خبرگزاری های همچون خبر انلاین، […]

نشست انحصاری در سایه شورا؛ خبرگزاری ها ورسانه‌های مستقل همچنان در حاشیه/ارشاد و معاونت سیاسی عامل افتراق رسانه‌ها

 

وقتی “قرارگاه رسانه‌ای” به “قرارگاه حذف” تبدیل می‌شود، دیگر جایی برای اعتماد و تعامل نمی‌ماند.

اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی  و معاونت سیاسی وروابط عمومی استانداری  باید پاسخ دهند: چرافقط چند خبرگزاری خاص به این نشست دعوت می شوند اگر خبرگزاری های دیگر را قبول ندارید تا بدانیم؟

آیا خبرگزاری های همچون خبر انلاین، برنا، ایمنا، دفاع مقدس، اعتلای ایران را بعنوان خبرگزاری قبول ندارید!!!!!!

✍️ رسانه‌های منتقد، سکوت نکنند؛ این آغاز یک انحصار رسانه‌ای خطرناک است.

در اقدامی عجیب و تأسف‌بار، نشست اخیر قرارگاه رسانه‌ای ذیل شورای اطلاع‌رسانی استان لرستان در فضایی بسته، انحصاری و به‌دور از شفافیت، تنها با حضور معدودی از رسانه‌های همسو با تفکر خاص سیاسی و در دفتر خبرگزاری کاملاً بی‌تأثیر،غیرجریان‌ساز ایرنا لرستان برگزار شد؛ اقدامی که نه‌تنها نشانی از همدلی رسانه‌ای ندارد، بلکه موجب تعمیق شکاف بین رسانه‌های فعال استان شده است.

بازگشت به دوران بایکوت رسانه‌ای؟ / ارشاد و معاونت سیاسی عامل افتراق رسانه‌ها

تبعیض آشکار در قرارگاه رسانه‌ای لرستان؛ آیا وحدت رسانه‌ای دیگر مفهومی دارد؟

این نشست در حالی برگزار شد که بسیاری ازخبرگزاری های مستقل، جریان‌ساز و دارای پایگاه مردمی که در بزنگاه‌های خبری ــ به‌ویژه در پوشش جنگ دوازده‌روزه اخیر فلسطین و تجاوز رژیم صهیونیستی ــ عملکردی درخشان و مثال‌زدنی داشتند، به‌صورت هدفمند کنار گذاشته شدند.

اهالی رسانه‌ای معتقدند که این نوع چینش گزینشی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت سیاسی استانداری، نه‌تنها ضربه‌ای به اعتبار شورای اطلاع‌رسانی استان است، بلکه بیانگر نوعی نگاه تبعیض‌آمیز و جناحی به مقوله رسانه و اطلاع‌رسانی است؛ نگاهی که می‌تواند در بلندمدت سرمایه اجتماعی رسانه‌های استان را خدشه‌دار کند.

آیا وقت آن نرسیده مدیران استانی به جای مهندسی رسانه‌ای و حذف منتقدان، به سراغ هم‌افزایی واقعی و گفت‌وگوی آزاد بروند؟ مگر نه اینکه در شرایط بحرانی، رسانه‌ها باید نقش پشتیبان وحدت و آگاهی‌بخش جامعه را ایفا کنند، نه قربانی سیاست‌ورزی‌های بسته و محفلی شوند؟

در نهایت، آنچه در این نشست گذشت، نه یک اقدام هماهنگ رسانه‌ای، که بازتولید انشقاق، حذف و بایکوت جریان‌های مستقل بود؛ امری که اگر تکرار شود، بدون شک هزینه‌های آن نه فقط متوجه رسانه‌ها، بلکه دامنگیر مسئولان برگزارکننده نیز خواهد شد.

یاداشت: امیر محمود داودی نژاد